Scroll to top

Ние от EVN България сме сред първите компании в страната, които развиват дуалното обучение. През 2016 г. станахме част от австрийския проект GODUAL и започнахме да инвестираме средства в ученето чрез практика, за да формираме квалифицирани млади специалисти, готови да станат част от екипа ни. Учениците ни работят по реални проекти, като в ежедневието си използват съвременни технологии и прилагат най-иновативните методи на работа в сферата на енергетиката.

Тази година се дипломира успешно най-големият ни випуск ученици от началото на програмата. Общо 62-ма ученици от 6 града в Югоизточна България са вече с професия „електротехник“, а 18 от тях продължават своето кариерно развитие на постоянна работа при нас.

През есента очакваме 365 ученици в различни випуски, които също ще имат възможност освен да учат чрез практика, да станат част от сътрудниците на компанията след като завършат обучението си.

Вашето дете може също да стане част от голямото семейство на EVN България и да поеме по пътя на кариерното си развитие още от училище. Ако искате да научите повече за дуалното обучение с EVN, вижте тук.
 

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден