Scroll to top
06.03.2024 г.

EVN Топлофикация с награда за безопасност при работа

 

Полученото отличие е за иновативна електронна платформа за начален инструктаж

На 29.02.2024 г. в гр. София се проведе церемония за връчване на Годишните награди по безопасност и здраве при работа, на която EVN Топлофикация беше отличена в категория „Най-иновативен специалист по безопасност и здраве при работа“.

Първо място в категорията бе отредено на EVN Топлофикация за иновативното решение за изработка и внедряване на електронна платформа за провеждане на начален инструктаж за външни организации при посещения на територията на EVN Топлофикация.

Събитието се организира от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ с подкрепата на Главна инспекция по труда (ГИТ). За призовете се състезаваха работодатели, въвели нови технологии и иновативни методи свързани с безопасността и здравето при работа.

От името на EVN Топлофикация наградата получиха (от ляво на дясно):  инж. Стоянка Ганчева, отдел „Поддръжка и ремонт“, инж. Рудолф Гутчер, член на Съвета на директорите на EVN Топлофикация, и инж. Радостина Власева, отдел „Безопасност на труда и противопожарна безопасност“.
Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден