Scroll to top
19.12.2023 г.

Над 70 дежурни екипа на Електроразпределение Юг са в готовност да реагират по време на предстоящите празнични дни

 

Дружеството ще отчита електромерите по редовен график по празниците

Над 70 дежурни екипа на Електроразпределение Юг са в готовност да реагират при необходимост по време на предстоящите коледни и новогодишни празнични дни. Дружеството има възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни зимни ситуации, както и да активира специален кризисен щаб.
 
Като част от текущата подготовка за работа през зимата, дружеството е осигурило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариен резерв. В това число влизат и налични над 400 броя високопроходими автомобили, автовишки, моторни шейни, както и АTV и UTV за труднодостъпните райони. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощно функциониращия Диспечерски център за управление на електроразпределителната мрежа.
 
Електроразпределение Юг ще отчита електромерите по редовния месечен график по време на празниците. Дружеството е създало организация за отчитане на електромерите по редовен месечен график. Целта е, както всеки месец, да се следва редовният график на отчитане на електроенергията за клиентите на дружеството в Югоизточна България.

Електроразпределение Юг
Тел.: 0700 1 0007

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден