Scroll to top
06.11.2023 г.

EVN България проведе традиционната си стажантска програма „Младежи с бъдеще“

 

За 18-та поредна година EVN България проведе традиционната си стажантска програма „Младежи с бъдеще“. Във випуск 2023 своето място намериха 59 стажанти в общо 47 организационни единици на дружеството. От началото на програмата досега над 700 младежи стартираха успешно своя кариерен път като стажанти в компанията. За обучението и подкрепата на стажантите, както всяка година се погрижиха опитни колеги от EVN, които влязоха в ролята на ментори и бяха рамо до рамо с младите хора в навлизането им в практическите аспекти на професията.

За стажантите бях организирани обучения, посветени на развиване на социални умения, имащи за цел да сплотят тяхната общност и в същото време да се обърне внимание на важни аспекти на работата в корпоративна среда – работата в екип, интеракцията между различни поколения на работното място, бизнес комуникацията и др. Изпълнени с много интеракции и ролеви игри, те дадоха възможност на стажантите да погледнат конкретни казуси през различна гледна точка.

Концепцията на стажантска програма „Младежи с бъдеще“ е да дава път на младите хора, завършващи своето образование и да добавяме стойност към професионалните знания чрез различни обучения за социални и бизнес умения, които биха били от полза на младежите в професионалния им път.
 

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден