Scroll to top
15.11.2021 г.

Информация от ЕVN Топлофикация

 

Дружеството отстранява повреда в топлопреносната мрежа в ЖР „Тракия“

Ситуацията с топлозахранването в Пловдив постепенно се нормализира. EVN Топлофикация продължава възстановителните дейности по топлопреносната мрежа на местата, които към момента са с нарушено топлоснабдяване.
 
Дружеството възстанови топлоснабдяването за училищата, в които на 14 ноември бяха разположени изборни секции. В допълнение бяха осигурени и по-голям брой екипи, които да реагират при необходимост с цел осигуряване на условия за нормално протичане на изборния ден. Сигнал е имало от едно училище, където е установено, че не се касае за повреда, а за дейности по вътрешната инсталация. След съдействието на екип от EVN Топлофикация в ранните часове на изборния ден топлозахранването за училището е било възстановено.
 
Днес стартираха възстановителни дейности по повреда в топлопреносната мрежа, засягаща части от ЖР „Тракия“. Целта е възстановяване на нормалната схема на топлозахранване. Повредата е локализирана и  са стартирани ремонтни дейности за нейното отстраняване. Спецификата на работа изисква оперативно време за извършване на техническите дейности по подземната инфраструктура.
 
EVN Топлофикация
тел. 0700 1 7898

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден