Scroll to top
01.11.2021 г.

„EVN Бизнес център“ отваря врати за бизнес клиенти на компанията в Пловдив

 

С цел удобство, бизнесът в гр. Пловдив вече може да заявява предварително онлайн дата и час за обслужване в новия „EVN Бизнес център“

От 1 ноември 2021 г. в Пловдив EVN разкрива специален център за обслужване на бизнес клиенти „EVN Бизнес център“. Обслужването в „EVN Бизнес център“ ще се извършва само след предварителнo онлайн заявяване от страна на клиентите на дата и час за среща. Заявяването се извършва онлайн на:

  • www.evn.bg  (в секция “Бизнес”, меню „Какво ново“)
  • www.elyug.bg (в секция „Свържете се с нас!“)

 
Клиентът следва да попълни в съответната форма:

  • желан ден и час за среща с консултант на компанията
  • ЕИК
  • клиентски номер 
  • телефон и имейл за връзка

Aдресът на „EVN Бизнес център“ е в нова и модерна сграда на ул. Васил Левски 216 (район Северен, в близост до EVN Топлофикация), а работното време е от понеделник до петък, от 08:00 до 17:00 ч. Осигурени са и места за паркиране.
 
С цел по-лесното преминаване към новия начин на обслужване на бизнес клиентите в Пловдив, останалите офиси на компанията в града, ще продължат да обслужват бизнес клиенти до края на годината.

От януари 2022 г. бизнес клиентите в Пловдив ще бъдат обслужвани вече само в „EVN Бизнес център“ след предварителна онлайн заявка на www.evn.bg и www.elyug.bg.
 
Целта на промяната е бизнес клиентите да могат да планират своето време ефективно, предвид че до момента офисите на компанията обслужват едновременно битови и бизнес клиенти.
 
В този смисъл промяната цели да облекчи и обслужването на битовите клиенти в останалите два EVN Oфиса в Пловдив: в Мол Пловдив (ул. „Перущица“ 8) и ЖР „Тракия“ (бул. „Освобождение“ 59А), като освободи ресурс за тяхното обслужване. 
 
В същата посока компанията информира, че офисът в сградата на ул. „Кичево“ 56Б преустановява своята дейност, тъй като е с изчерпан ресурс за разширение и за предоставяне на модерна среда на обслужване.

Aдресът на „EVN Бизнес център“ в Пловдив е ул. „Васил Левски“ 216

EVN Бизнес център в Пловдив работи с бизнес клиенти от понеделник до петък, от 08:00 до 16:30 ч.

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден