Scroll to top

Основни задачи:

  • Запознаване с европейските и български нормативни разпоредби в областта на ЗЛД и с приетите в дружеството политики и практики по ЗЛД;
  • Участва в анализ и изготвяне на становища по прилагане на нормативната рамка;
  • Следи за промени в законодателството;
  • Изготвя доклади и репорти за дейността по опазване на личните данни;
  • Съдействие при подготовка и актуализиране на вътрешните правила и процедури;
  • Контактува с представители на организационните единици в дружеството, както и със субекти на лични данни

Вашият профил:

  • Студент последна или предпоследна година в специалности Право, МИО, Стопанско управление, Публична и бизнес администрация, Корпоративна и национална сигурност и др.
  • Общи познания за нормативната рамка за защита на личните данни
  • Умения за работа с обемна информация и аналитичност
  • Работно ниво на английски език
  • Умения за работа с MS Office (Word, Excel, Outlook)

Ние Ви предлагаме:

  • Възможност да се запознаете на практика с аспектите на прилагането на GDPR в бизнеса;
  • Възможност да направите първите стъпки в професионалното си развитие в голяма компания с утвърдени правила и процедури за работа;
  • Работа в екип от утвърдени професионалисти;
  • Ангажимент за 6 м. с гъвкава почасова заетост.

Начин за кандидатстване

Изпратете подробна автобиография и мотивационно писмо на български и английски език на имейл: [email protected]. Моля, посочете референтния номер (Ref. No.) на обявата, по която кандидатствате.

Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.


Ref.No - CY/GDPR
Срок за кандидатстване -21.1.2020 г.

Версия за приниране на обявата за работа.

Изтегли

Информираме Ви, че дружествата от групата на EVN България са администратори на лични данни по смисъла на Общия регламент за защита на данните и Закона за защита на личните данни. Обработването на Вашите лични данни е с цел подбор на персонал и е на основание на предприемане на стъпки по искане от субекта на данните (т.е. Вие) преди сключването на договор. Срокът на съхранение е шест месеца след приключване на подбора. Събирането на личните данни е изискване при подбор на персонала и непредоставянето им ще доведе до невъзможност за следващи действия от страна на дружествата. Можете да се запознаете с нашата Декларация за поверителност на дружествата от групата на EVN България за кандидати за работа на следния линк.

Ако в момента няма подходящи за вас актуални обяви, а вие виждате себе си като част от екипа на EVN, изпратете ни инициативна кандидатура на [email protected]. Ще се радваме да се запознаем и да ни разкажете повече за себе си и какво ви мотивира.

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден